Ledenbijeenkomst over de concept jaarrekening

Ledenbijeenkomst over de concept jaarrekening

Categorieën

Datum/Tijd
Date(s) - 30/05/2024
20:00 - 22:00


Beste leden,

Graag nodigen we jullie uit voor een ledenbijeenkomst over de concept Jaarrekening 2023 op donderdag 30 mei van 20.00 tot 22.00 uur in ons winkelcafé. Vanaf 19:45 uur ben je welkom en staan er koffie en thee klaar.

We hebben als werkgroep Financiën & Administratie (Dominique, Edith, Luuk, Marlies & Marloe) de afgelopen maanden de boekhouding over 2023 afgerond. Daarmee hebben we zicht op de concept Jaarrekening 2023. Deze gaan we binnenkort met onze accountant en fiscalist en in het ondernemers- en bestuursledenoverleg (OBO) bespreken. Als goed gebruik binnen Gedeelde Weelde willen we de concept Jaarrekening 2023 ook graag bespreken met hierin geïnteresseerde leden en de controlecommissie waarna we hem als onderdeel van het concept Jaarverslag 2023 ter besluitvorming aan de algemene ledenvergadering (ALV) op dinsdag 11 juni (save the date!) willen voorleggen.

De ledenbijeenkomst is bedoeld voor beeld- en oordeelsvorming over de ontwikkeling van de financiële kant van onze coöperatie. Hoe gaat het financieel met Gedeelde Weelde? Hoe ontwikkelden de omzet, marge, kosten en het resultaat zich in 2023 in vergelijking met onze eerdere winkeljaren en onze begroting? Waar komt de arbeidsvergoeding voor de ondernemersleden dit jaar op uit? Hoe heeft de financiering van de coöperatie zich het afgelopen jaar ontwikkeld? En wat gaat goed en wat zijn aandachtspunten?

We nodigen jullie uit om er samen een informatieve en leuke ledenbijeenkomst van te maken. Jullie vragen, opmerkingen en suggesties zijn waardevol om tot een gedragen concept Jaarrekening 2023 te komen. Voor het deelnemen aan de ledenbijeenkomst is geen financiële kennis nodig; we beantwoorden met veel plezier alle financiële vragen. In het weekend van 25 en 26 mei mailen we jullie de concept Jaarrekening 2023 bestaande uit de Winst- en Verliesrekening en de Balans.

Ben jij er ook bij? Fijn als je je even aanmeldt via info@gedeeldeweelde.nl. Dat helpt ons bij de voorbereidingen van de bijeenkomst.

Tot 30 mei of al eerder in de winkel!

Met coöperatieve groet,

namens de werkgroep Financiën & Administratie

Luuk Rövekamp & Marloe MeijersSchrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws