Voorjaarsproeverij wijn

Voorjaarsproeverij wijn

Categorieën

Datum/Tijd
Date(s) - 25/04/2024
20:00 - 22:00


Café Gedeelde Weelde / Bijdrage € 10,- voor de flessen die opengaan

Beste wijnvrienden & -vriendinnen,

Het wordt weer voorjaar! En dat betekent dat wij onze fijne rosé’s en witte wijnen die zo mooi bij deze tijd van het jaar passen weer extra onder de aandacht gaan brengen.

Heb je zin om onze rosé’s te komen proeven? Van verfrissende, lichtroze zomerwijnen tot een mooie, culinair inzetbare rosé uit de Provence. Wat zijn de verschillen in smaken? Waar past welke rosé gastronomisch goed bij? We laten je verschillende rosés uit verschillende streken en van verschillende druivensoorten proeven. En we trekken óók nog enkele mooie witte voorjaarswijnen open. En uiteraard allemaal biologisch of bio-dynamisch geproduceerd. Zo leer je meer over alle wijnen en jouw persoonlijke smaak.

Met uitleg en de nodige uitwisseling onderling gaan we er weer een leerzame en smakelijke proefavond van maken. Dus meld je aan en hef samen met ons het glas op een heerlijk voorjaar.

We hebben ruimte voor circa 25 deelnemers. Voor de flessen die opengaan vragen we een bijdrage van € 10,- per persoon. Inschrijven voor deze proeverij kan t/m woensdag 24 april en doe je via wijn@gedeeldeweelde.nl.

Ben je erbij? Leuk, tot dan!

Santé!

Ad, Aimée, Lea, Luuk & Pim | Wijninkopers



Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws