• Alles
  • activiteiten
  • café
  • column
  • coöperatie
  • in de media
  • mensen
  • overige
  • producenten
  • recepten
  • winkel

Het is alweer vier jaar geleden dat we in ons Ondernemingsplan Gedeelde Weelde in De Eiffel onze dromen, ideeën, doelen...

Heb je de kleurrijk verpakte toiletrollen van The Good Roll in onze winkel gezien? Sinds ruim een jaar staat er...

door Irene Berger Op de oostelijke punt van Terschelling, in het dorpje Oosterend, bevindt zich biologische schapenboerderij De Zeekraal, het familiebedrijf...

Ben je niet bang om het mes in een grote Gouda te zetten? Coöperatie Gedeelde Weelde groeit als kool en...

In mei en juni willen wij iets nieuws uitproberen: 'Aan Tafel':  Een laagdrempelig verrassingsdiner op inschrijving, voor leden en niet-leden. Een aantal...

Clafoutis van Mamé Ondernemerslid Chantal bracht in april enkele weken door bij haar Frans-Amerikaanse schoonfamilie in Colorado. Er gaat daar geen...

Op 27 april - Koningsdag - organiseren we een Open flessendag op onze wijnafdeling. We voeren bijna 100 fijne biologische,...

De overheerlijke lunch die wordt geserveerd in ons café wordt meestal gemaakt door Athos EET. Athos is een van onze...

Gezonde paaseitjes Deze keer neemt Claire het stokje over met een heerlijk, simpel en zoet recept om zelf chocolade paaseitjes...

Opinie door Luuk Rövekamp De eerste zonnestralen verwarmden vorige week de akkers en de mensen hier in Zuid-Limburg. Terwijl bij...

Op diverse plaatsen zijn al dartelende lammetjes in de wei te zien, nu het lentezonnetje zich vaker laat zien. Bij...

Dit keer in deze rubriek van de Recepten Estafette is Désirée Mesterom aan de beurt, en zij komt met heerlijke...

Frans Ligthart staat niet als verkoper in de winkel, maar hij springt wel regelmatig in bij klusjes. Gezien zijn achtergrond...

Achter de schermen zijn wij Ad, Aimée, Luuk en Pim (de leden van de wijngroep) regelmatig in de weer met...

Wanneer we biologische groenten kopen, of brood van biologisch geteeld graan, kunnen we er ons iets bij voorstellen dat we...

Gierst-aardappelstamppot met zuurkool Deze derde editie van de recepten estafette deelt Tonnie Hendriks een van haar favoriete recepten. De basis voor...

Na ruim tweeëneenhalf jaar komt aan het ondernemerschap van Misjèl Lemmens bij Gedeelde Weelde een einde. Het was een tijd...

Roos Saat, 25 jaar oud, is boerendochter en klimaatactiviste. Zij zei onlangs op de themadag ‘Ademen met de klimaatcrisis’ het...

Voor het eerst kun je bij Gedeelde Weelde ook terecht voor je ecologisch geteelde kerstboom. De bomen komen van het...

We zijn in de tweede maand van de recepten estafette! Ondernemerslid Esther, die begon met de aftrap, heeft haar estafette...

Op 17 juli trapten we samen het zomerseizoen bij Gedeelde Weelde af, met heerlijke producten en fijne ontmoetingen op ons grote zomerterras. Hier...

De corona maatregelen weerhielden ons niet om dit voorjaar samen aan tafel te gaan voor een aspergemaaltijd...

Een nieuwe rubriek bij Gedeelde Weelde waarbij leden het stokje aan elkaar door kunnen geven en elke nieuwsbrief een heerlijk...

Onlangs arriveerden in de winkel drie grote pallets met pasta's, peulvruchten en tomaten in blik. Deze mooie producten betrekken we...

In dit seizoen zijn 'onze' boeren veel bezig met zaaien, planten en poten. We gingen langs bij boer Raymond Niesten...

Ben je niet bang om een mes in een grote Gouda te zetten?   Voor de kaasafdeling zijn we op zoek naar...

Van 15 maart tot en met 4 april 2021 ontvang je 25% korting op het gehele Weleda-assortiment (behalve geneesmiddelen) én...

Onze nieuwe campagne om Gedeelde Weelde in en om Maastricht zichtbaar te maken voor onbekende toekomstige klanten en leden is...

In de winter - en zeker in lockdown - lijkt alles om ons heen stil te vallen. Geldt dat ook...

Loading new posts...
No more posts
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws