‘Ook ijs moet voedzaam zijn’
Haal de zomer nog even in huis met de ijsjes van Maud Bergs van Nicecream uit Roermond. Toen zij vier...
Haal de zomer nog even in huis met de ijsjes van Maud Bergs van Nicecream uit Roermond. Toen zij vier...
Sinds februari heeft Gedeelde Weelde er een nieuw ondernemerslid bij: Karlijn Jansen. Hoog tijd om deze fijne winkelier aan jullie...
12 juli is het startsein voor een nieuw lunchconcept bij Gedeelde Weelde. Voortaan kun je van maandag t/m zaterdag van...
Rond 75 soorten wijn zijn inmiddels in het assortiment van Gedeelde Weelde te vinden. Ad Koch van de Werkgroep Wijn...
In het Gedeelde Weelde café is vanaf 17 juli een groot werk van de Maastrichtse lasser, vormgever en kunstenaar Rob...
De corona maatregelen weerhielden ons niet om dit voorjaar samen aan tafel te gaan voor een aspergemaaltijd...
Vorig jaar introduceerden we het boeiende Griekse initiatief Greenland en hun mooie producten bij ons in de winkel. Ze vielen goed in...
Een nieuwe rubriek bij Gedeelde Weelde waarbij leden het stokje aan elkaar door kunnen geven en elke nieuwsbrief een heerlijk...
Onlangs arriveerden in de winkel drie grote pallets met pasta's, peulvruchten en tomaten in blik. Deze mooie producten betrekken we...
Corné mag dan 76 jaar zijn, maar hij steekt nog steeds graag de handen uit de mouwen. Hij helpt al...
In dit seizoen zijn 'onze' boeren veel bezig met zaaien, planten en poten. We gingen langs bij boer Raymond Niesten...
Ben je niet bang om een mes in een grote Gouda te zetten? Voor de kaasafdeling zijn we op zoek naar...
Van 15 maart tot en met 4 april 2021 ontvang je 25% korting op het gehele Weleda-assortiment (behalve geneesmiddelen) én...
Onze nieuwe campagne om Gedeelde Weelde in en om Maastricht zichtbaar te maken voor onbekende toekomstige klanten en leden is...
Een bekend gezicht voor velen: Gerrie werkt al sinds de opening in onze winkel en doet dit nog steeds vol...
Gezocht: Ben jij ook zo enthousiast over Gedeelde Weelde? En wil je dat enthousiasme graag overbrengen op nieuwe leden? Dan...
In de winter - en zeker in lockdown - lijkt alles om ons heen stil te vallen. Geldt dat ook...
These days we embark on our new calendar, in which we wish to propose opportunities to members and non-members to...
Sinds kort vind je bij Gedeelde Weelde vijf soorten chocoladerepen in de bulk afdeling: de Belgische chocolade Nao. Weer een...
‘We hebben geluisterd naar de suggesties die het Marken landschap ons heeft gedaan,’ vertelt wijnmaker Federico. Het resultaat is te...
Wat betekent ‘actief’ lidmaatschap en hoe zou je dat nog kunnen verbeteren binnen de coöperatie? Voor zijn afstudeerscriptie boog Renato...
Vanaf deze week kun je vlees van Boerderie Bewust uit Schimmert in de Gedeelde Weelde winkel verkrijgen. We spraken met...
Een nieuw gezicht in de winkel: Chantal Febvre wordt per 1 december ondernemerslid. Wat trok deze nomade terug naar Nederland...
Zoek je nog de finishing touch voor je kerstmenu of een bijzonder stuk gebak voor bij de koffie? Gedeelde Weelde...
Het is weer stamppottijd en onze aardappelen Laura en Nicola liggen waarschijnlijk wat vaker in jullie boodschappenkar. Hoe was het...
Wij laten jullie graag kennismaken met Wies, ons oudste meewerkend lid. Wies is namelijk 87 jaar, maar staat nog met...
Wil je lid worden maar wil je eerst nog wat meer weten over de uitgangspunten? Voel je ervoor om je...
De werkgroep kaas van Gedeelde Weelde heeft verder gewerkt aan de uitbreiding van het – al heerlijke en bijzondere –...
Marlon Hamelers loopt al bijna twee jaar stage bij Gedeelde Weelde en heeft het nog steeds enorm naar zijn zin. Hier vertelt...
Gedeelde Weelde heeft een aantal vaste klanten waar we elke week aan leveren, waaronder het Centrum voor Natuur en Milieu...
Op zoek naar ondersteuning van je immuunsysteem? Probeer dan eens Kefir van Rauw Power uit De Lutte, gemaakt van rauwe...
Zaterdag 12 september werd in de Muziekgieterij Maastricht het Groen Lintje 2020 uitgereikt. Gedeelde Weelde ontving een eervolle vermelding voor...
Gedeelde Weelde groeit de laatste tijd als kool. Voor een gezonde werkbalans in onze coöperatie is het belangrijk dat ons...
Ben je winkelier, bakker, groenteboer, kok, barista of foodie? Houd je van goed eten? Is het je passie om met...
Tabea (17, uit Duitsland) is een van onze eerste studenten die via haar school, het United World College, vrijwilligerswerk in...
Een regionale kaas gemaakt speciaal voor Gedeelde Weelde! Normaal heeft de kaas van Fred Stassen van Sjevraoje geen extra smaken of...
Ben je niet bang om een mes in een grote Gouda te zetten? Voor de kaasafdeling zijn we op zoek naar...
Om je huid tijdens het zonnebaden goed te beschermen en te verzorgen bieden we in de Gedeelde Weelde winkel twee...
Kunt u momenteel geen boodschappen doen, omdat u tot de Corona-risicogroep behoort of omdat u ziek bent? En woont u in...
Waarom en hoe brengen leden zich in bij Gedeelde Weelde? Claire vroeg het aan Nik Laansma. Nik heeft een vrolijke...
Gedeelde Weelde doet mee met een solidariteitscampagne ter ondersteuning van het boeiende initiatief Greenland uit Griekenland. Via een campagne van...
What does it mean to be a food cooperative? How can it work to set up a new cooperative? And...
In tijden als nu is gezond en vers eten belangrijk. Gedeelde Weelde blijft als biologische levensmiddelenwinkel natuurlijk gewoon open om...
Op 16 februari 2020 vierden we de eerste verjaardag van de Gedeelde Weelde winkel met een grote ledenbrunch. Honderd deelnemers...
Nog inspiratie nodig voor je kerstmenu? Deze vier gerechten staan bij leden Svea, Matthias, Wim en Christiane op tafel. Svea “Mijn vader...
Afgelopen zomer ontdekte Carlos Gubbels (45), een winkelier puur sang, Gedeelde Weelde en raakte enthousiast. De klik bleek wederzijds. Op...
Speciaal met de feestdagen biedt Gedeelde Weelde de mogelijkheid om op bestelling een stukje regionaal wild of forel te kopen. Het...
Bij Gedeelde Weelde kun je biologische eieren kopen van de Raaykeshaof, een boerderij in het buitengebied van St. Odiliënberg. Een...
Als je een kopje Blanche Dael koffie of cappuccino geserveerd krijgt, weet je dat je top kwaliteit en smaak kunt...
Ze doen eigenlijk heel ander werk dan het horeca- of winkeliersvak. En vaak hebben ze eigenlijk al genoeg om de...